Nordiskt Sommarläger 2015

Meningsfull semester
För 10:e gången hålls Nordiskt Sommarläger. Denna gång med KPiD som värd på den natursköna Jegindö i Limfjorden (Danmark), där fiskehamnen erbjuder skaldjur och fiske, och ön är omgiven av de finaste stränderna.

Huset och omgivningarna erbjuder alla typer av fina anläggningar och det finns ett rikt program av politiska upplägg och diskussioner, kultur, sport och fritidsaktiviteter och utflykter till Nordsjön.

Boka semestern
Sommarlägret öppnar söndag 5 juli och avslutas på söndagen därpå. Pris med helpension är 1 500 kronor. 500 kronor för barn. Jegindö ligger 4 timmars bilfärd från Köpenhamn. Det kommer att organiseras kollektiva transportresor från Malmö.

Kontakta SKP:s particentral för anmälan och mer information eller ring 0703-454216.