Publicerad den 1 kommentar

Mer solidaritet till Palestinas folk!

Händelserna i Palestina är framtvingat av det förtryck som den palestinska befolkningen dagligen lider under. Ett utbrott av detta slag kommer inte som en blixt från klar himmel; det som händer har en förhistoria.

Den dagliga terror som israeliska soldater och bosättare utövar mot den palestinska befolkningen, den ockupation och kolonisation som det sionistiska Israel bedriver mot det palestinska folket och de dagliga mord och den ständiga tortyr som syftar till att trycka ner hela Palestinas folk måste nödvändigtvis elda på ett motstånd. Detta motstånd behöver mer solidaritet, det behöver mer stöd. Den brutala ockupationen av Palestina måste brytas för att fred ska vara möjligt.

Sveriges kommunister uttrycker sitt stöd för det palestinska folkets rätt att kämpa mot ockupation och för ett värdigt liv.

Stärk solidariteten med det palestinska folket!

Sveriges Kommunistiska Parti

1 svar på “Mer solidaritet till Palestinas folk!

  1. […] krigets första dag har de svenska kommunisterna tydligt sagt att det palestinska folket har rätt till motstånd och att ockupationen av Palestina […]

Kommentarer är stängda.