Publicerad den

Riktpunkt.nu som RSS-flöde

VEKTORGRAFIK (PIXABAY.COM)

Riktpunkt, Sveriges Kommunistiska Partis tidning, har de senaste dagarna gått på högvarv och lyckats föra en allsidig rapportering om följderna av coronaviruset i Sverige. Att vi lyckats bra visar sig inte minst i de förfrågningar vi får om hur man kan följa tidningen, men också i beröm för en bra rapportering. Med anledning av detta, och för att vi på bästa sätt vill visa hur kapitalet använder coronaviruset för att genomföra krisåtgärd efter krisåtgärd på det arbetande folkets bekostnad vill vi visa hur man på ett enkelt sätt kan följa rapporteringen på vår hemsida: följ Riktpunkt.nu:s nyheter via RSS så missar du inte viktig information.

Vad är RSS?
RSS står för really simple syndication och är en teknik för automatisk sändning av nyheter och annat webbmaterial från en webbplats till en mottagare. Med hjälp av ett särskilt program eller en hemsida kan du prenumerera på så kallade RSS-flöden från olika nyhetssajter. Då kan du se direkt när hemsidorna uppdateras och det finns nya artiklar att läsa.

Prenumerera på nyheter genom vårt RSS-flöde riktpunkt.nu/feed/

Appar på mobiler
Sök efter RSS på Google Play eller App Store.

Tillägg till webbläsare
Chrome: Tillägget RSS-prenumeration (från Google) »

Firefox: Feedbro »

Thunderbird
I vissa e-postklienter, så som Thunderbird, finns det inbyggda RSS-läsare.

Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta tidningen.