Publicerad den 1 kommentar

Försvara hyresrätterna – stoppa vräkningarna!

Vi kallar till en solidaritetsmanifestation för den familj som i slutet av månaden ska få sitt ärende prövat i Hyresnämnden, där vräkning av barnfamiljen står på agendan. Vi kräver att Burlövs Bostäder omedelbart köper upp hyresfastigheterna i Burlövs Egnahem från den skrupelfria fastighetsägaren, Västerbro fastigheter och på så sätt kan garantera familjen och de andra kvarvarande hyresgästerna den sociala rättigheten bostaden är.

Frågan om försäljning av Burlövs Bostäder kommer med jämna mellanrum på agendan för kommunens politiker. Manifestationen är också en protest mot tidigare och kommande planer på att sälja ut Burlövs Bostäder.

Manifestation 27 oktober Kl. 18.00.
Gräsplätten mellan Burlöv Center och Svenshög.

Välkomna!

1 reaktion på “Försvara hyresrätterna – stoppa vräkningarna!

  1. […] Nu på onsdag kommer Sveriges Kommunistiska Parti att organisera en manifestation till stöd för de som riskerar att vräkas i Burlövs kommun. Partiets medlemmar och sympatisörer […]

Kommentarer är stängda.