Publicerad den 1 kommentar

Valet är gjort – kampen fortsätter!

Idag gick miljoner människor i Sverige till valurnorna för att rösta i EU-valet. En majoritet av dem kunde se kommunisternas valsedel bland de övriga, tack vare våra medlemmar och sympatisörer, som arbetat hårt för att flytta fram partiets positioner i valet. Vad resultatet av allt arbete blir, vet vi ännu inte.

Vårt parti beslutade sig för att ställa upp i valet, för att använda de plattformar och möjligheter som står oss till buds. Det kan vi konstatera att vi har gjort. De som hjälpt i valet har tillbringat timmar och åter timmar på stan, på arbetsplatserna, i skolorna och i bostadsområdena, för att sprida vår politik. På valdagen har de cyklat, gått, sprungit och kört timme ut och timme in, för att se till att den revolutionära valsedeln, med hammaren och skäran, finns på så många platser som möjligt. 

Vi vill därför rikta vårt tack till de kamrater som hjälpt till och som stöttat oss. Vad det slutliga resultatet än blir, så har vi visat att vi är bättre organiserade än tidigare, vi är mer disciplinerade än tidigare och vi är fler än tidigare. Vår rörelse växer, både i kvalitet och kvantitet.

De kommande dagarna kommer valresultatet att publiceras. De små partierna redovisas sist och det kan därför dröja innan vi får de slutgiltiga siffrorna. Så fort de kommer, så kommer vi dock att analysera dem och försöka dra de nödvändiga slutsatserna.

Tills dess, fortsätter vi att förbereda oss för kommande aktiviteter – för kommunisterna är inte bara aktiva inför valen, utan varje dag, året runt. Är du intresserad av att också vara en del av den revolutionära rörelsen? Kontakta oss då på skp@skp.se!

Sveriges Kommunistiska Parti

1 svar på “Valet är gjort – kampen fortsätter!

  1. […] på att tacka alla de som arbetat för socialismen i denna valrörelse. Riktpunkt publicerar hela uttalandet nedan.Idag gick miljoner människor i Sverige till valurnorna för att rösta i EU-valet. En […]

Kommentarer är stängda.