Publicerad den

Stöd kommunisternas valfond!

Det är ungefär en månad kvar till valdagen och kommunisternas valrörelse är igång. På orter runt om i Sverige delas det flygblad, sätts upp affischer, hålls möten och monteras valstugor. Valrörelsen är ett sätt för oss att stärka vårt parti och föra ut vår ideologi och vi tar varje chans vi får för att göra det.

En valrörelse är samtidigt kostsam. De miljoner som regnar över riksdagspartierna når inte oss och den hjälp som de större partierna får med tryckning av valsedlar får inte vi. Vi måste konstatera att det är dyrare för oss att ställa upp i valet än för andra partier.

Därför behöver vi stöd. Vill du hjälpa oss att nå ännu större framgångar? Vill du hjälpa oss att få ut vår politik till ännu fler? Vill du hjälpa oss att bli ett ännu starkare alternativ till hela det kapitalistiska systemet?

Då är du välkommen att donera en valfri summa till vår kampfond – varje krona räknas!

Plusgiro: 421 53 84-1
Bankgiro:  636-7080
Swish: 123 557 00 15

Märk inbetalningen ”Valfond”.

Tillsammans stärker vi det revolutionära alternativet inte bara i valet, utan i kampen för en annan värld!