Publicerad den

Kasta inte bort din röst – stärk kommunisterna!

Idag öppnar förtidsröstningen i hela landet och kommunisternas valsedlar kommer att finnas tillgängliga i många kommuner, dock inte alla.

De större partierna får automatiskt sina valsedlar utdelade till alla vallokaler men inte de mindre partierna. Vi måste själva se till att valsedlarna kommer till vallokalerna. Detta lyckas vi med i ett hundratal kommuner men långt ifrån alla. Det betyder att många kommer mötas av vallokaler utan våra valsedlar. Det finns två sätt att lösa detta på: antingen skriver man SKP på en blank valsedel eller så beställer man valsedlar från partiet genom att maila till skp@skp.se.

Vårt parti ställer upp i kommunvalet i Burlöv, Uppsala, Malmö, Karlstad och Stockholm och i regionvalet i Uppsala, Stockholm, Skåne och Värmland. Det betyder att vi inte ställer upp på andra platser än dessa men det betyder inte att du inte kan rösta på oss i kommun- eller regionvalet där du bor!

För att rösta på oss i en kommun eller region där vi inte ställer upp skriver du bara SKP på en blank valsedel för regionen eller kommunen. Detta är vad vi uppmanar våra medlemmar och sympatisörer att göra. Vi kommer aldrig att uppmana till en röst på ett annat parti än det kommunistiska; en sådan röst är bortkastad.

Stärk kommunisterna i valet, på alla sätt du kan, och kasta inte bort din röst!